Reforma d’Habitatge a Vallcarca
– Interior

+info
Reforma d’Habitatge a Vallcarca – Interior



Reforma integral d’un apartament situat en planta semisoterrani amb façana posterior a jardí i sense façana a carrer. Es conserven les parets mestres, es suprimeixen cels rasos mostrant els envigats originals i es proposen noves divisories per a un nou programa.
La falta de llum a la part central i trasera de l’apartament es resolt fent que les noves divisories no arribin al sostre, donant-li continuitat, i permetent que la llum atravesi les diferents estançes.
La cuina es tanca amb vidre participant visualment de la resta d’espais intermedis de la casa, que a la vegada reben llum dels patis interiors existents.
Una gran llibrería de la mateixa alçada que la resta de divisories recorre l’estar menjador i el separa dels dormitoris.
El color blanc en parets i sostre, i el paviment de formigó brunyit, donen unitat al conjunt, i permeten el reflexe de la llum.

 

 

Ubicació: Barcelona
Promotor: Privado
Constructor: Joan Fusté
Superfície: 112m2
Construcció: 2008
Arquitectes: Santi Soto / Charmaine Lay
Estructura: Martí Cabestany
Fotografies: Michele Curel