Reforma d’Espai Industrial com Habitatge i Estudi
– Interiors

+info
Reforma d’Espai Industrial com Habitatge i Estudi – Interiors



Una planta industrial de 180m2 al Poblenou es transforma en habitatge, lloc de treball i socialització. El repte es fer compatibles aquestes activitats diverses, disfrutant a la vegada de la generositat espaial original.

Una tarima de fusta aixeca la cota i permet disfrutar de les vistes i la relació amb la ciutat.

Un gran moble longitudinal estructura l’espai i agrupa cuina, llibrería, i taulell.

Dos grans cilindres acullen les cambre higièniques i l’emmagatzematge

Unes mampares mòbils formant un cilindre privatitzen la zona de descans.

Un moble recorre tota la façana posant de relleu la relació amb l’exterior.

 

Emplaçament: Barcelona
Client: Privat
Constructor: TRAÇAT, Gabinet d’Arquitectura
Superfície: 104 m²
Construcció: 2016
Photos: