Refurbishment of an Apartment in Barcelona
– Interiors

+info
Refurbishment of an Apartment in Barcelona – Interiors



The apartment is situated in a 1960’s residential building in the centre of Barcelona. The proposal reduces the number of bedrooms allowing a substantial increase in the size of the living areas.

Large windows that overlook the city block interior are the focus of the project as their frames extend into and articulate the living room. The window frames extend and transform themselves into bookshelves, a place to sit and read whilst enjoying the view, a place to work…

The kitchen is receives light and long views to the exterior through a window that opens into the living room.

 

Location: Barcelona
Client: Private
Contractor: TRAÇAT, Gabinet d’Arquitectura
Area: 104 m²
Construction: 2017
Photos: Michele Curel